התחברות



ג'ימייל: להתחרט על מייל שנשלח

כמה פעמים יצא לכם לשלוח מייל ואז להתחרט כמה שניות אח"כ?

 

 

כי פתאום הבנתם ששכחתם להוסיף קובץ,

כי פתאום הבנתם שאתם שולחים לאדם הלא נכון,

או שעשיתם קופי פייסט ממייל אחר ושכחתם לשנות את הפרטים?

 

למזלנו, לג'ימייל יש הגדרה שמאפשרת לנו

להתחרט עד 30 שניות מרגע שליחת המייל!

 

זהו בעצם הגדרה ממש פשוטה שרק קובעת שכל מייל

שישלח, ימתין עד 30 שניות בתיבת הדואר היוצא ובזמן הזה נוכל לבטל אותו.

 

בוא נפתח את חשבון הג'ימייל שלנו ונאתר את האייקון של ההגדרות:

הוא נראה כמו גלגל שיניים.

 נלחץ עליו ובתפריט שנפתח נבחר ב Settings  (הגדרות)

 

 

 
בתוך ההגדרות, בלשונית General
נסמן וי ליד Enable undo send
ושם נבחר את מספר השניות הרצוי לביטול 

 

 

 

 

 

 

 

 

 וזהו!

בפעם הבאה שנשלח מייל, לאחר לחיצה על כפתור ה Send,

נראה בחלק העליון של המסך כי נוכל לעשות Undo לשליחה

 

 

 

תוספת:

אם האפשרות לא מופיעה לכם, כנסו שוב בהגדרות ושם אפשרו את ההודעה על ידי בחירת Enable כמו בתמונה:

ותודה לאלו שטרחו לעדכן אותי במייל שהאפשרות לא עבדה להם ועל הפיתרון הזה שהם מצאו כדי לפתור את זה :)

 

 

 

 

נסו זאת עכשיו:

שלחו מייל לעצמכם ואז בטלו את השליחה בחלק העליון של המסך.

 

מגניב, לא? :)